Rama pentru oglinda

In tutorialul de astazi am sa va arat cum puteti schimba fata unei simple oglinzi.
Avem nevoie de urmatoarele materiale:
coli de hartie colorata

  • foarfeca
  • compas
  • lipici
  • oglinda
  • margelute pentru decorarea florilor

Pasul 1: Realizarea cercului

Rama pentru oglinda - Realizarea cercului Rama pentru oglinda - Realizarea cercului

Cu ajutorul unui compas realizati un cerc, (dimensiunea cercului e in functie de cat de mare doriti rama respectiva), apoi pe interiorul lui mai trasati un cerc apoi decupati.

Pasul 2: Realizarea florilor 1

Rama pentru oglinda - Realizarea florilor 1 Rama pentru oglinda - Realizarea florilor 1 Rama pentru oglinda - Realizarea florilor 1

Pentru a realiza floarea avem nevoie de 4 patratele din hartie colorata (sau alba), cu dimensiunile de 9 cm (dar le puteti face dupa ce dimensiuni doriti). Dupa aceea le pliati in doua, apoi le mai pliati o data.

Pasul 3: Realizarea florilor 2

Rama pentru oglinda - Realizarea florilor 2 Rama pentru oglinda - Realizarea florilor 2 Rama pentru oglinda - Realizarea florilor 2

Dupa ce le-ati pliat indoiti acele patratele mici astfel incat sa va rezulte niste forme de triunghiuri micute. Dupa aceea le taiati acele varfuri, ca in poza si trasati pe mijlocul lor niste forme semirotunde.

Pasul 4: Realizarea florilor 3

Rama pentru oglinda - Realizarea florilor 3 Rama pentru oglinda - Realizarea florilor 3 Rama pentru oglinda - Realizarea florilor 3

Dupa aceea decupati dupa acele forme si desfaceti-le cu grija. Vor rezulta 4 flori, pe care le suprapuneti una peste alta, de la cea mai mare la cea mai mica, aplicand putin lipici intre ele.

Pasul 5: Pregatirea ramei

Rama pentru oglinda - Pregatirea ramei

Eu pentru rama pe care am realizat-o am avut nevoie de 9 flori, pe care le-am lipit de acel cerc (rama).

Pasul 6: Finalizarea ramei

Rama pentru oglinda - Finalizarea ramei

Dupa ce am aplicat toate florile pe cerc, la sfarsit am lipit in mijlocul florilor o margeluta alba. Dupa ce s-au uscat bine am lipit rama de oglinda. Aceasta rama se poate folosi si la o poza, sau pusa pe perete pentru infrumusetarea camerei. Mult succes.


Cuvinte cheie: oglinda hartie colorata rama


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Împărtăşeşte acum cu ceilalţi!