Rama foto handmade

Pentru ca am multe poze, am hotarat sa imi realizez singura rame foto. Nu e deloc greu, trebuie imaginatie si materiale putine.
E nevoie de urmatoarele materiale:

  • hartie colorata
  • carton (eu am folosit coperta de la un caiet stundetesc)
  • foarfeca
  • lipici
  • margelute decorative

Pasul 1: Realizarea chenarului de rama

Rama foto handmade - Realizarea chenarului de rama Rama foto handmade - Realizarea chenarului de rama

Cu ajutorul riglei si a unui creion am trasat un patrat cu laturile de 16 cm (fiecare il poate face la ce dimensiune doreste). In interiorul lui am mai facut un patratel mai mic, pe care mai apoi l-am decupat. Am facut doua chenare din carton.

Pasul 2: Invelirea chenarului de carton cu hartie

Rama foto handmade - Invelirea chenarului de carton cu hartie Rama foto handmade - Invelirea chenarului de carton cu hartie Rama foto handmade - Invelirea chenarului de carton cu hartie

Dupa aceea o forma de rama am invelit-o in hartie de culoare neagra (puteti folosi orice culoare doriti). Am decupat hartia dupa chenarul din carton, apoi am taiat la capete ca sa o pot intoarce pe dos si am lipit cu putina banda adeziva capetele hartiei, apoi chenarul al doilea l-am taiat un pic mai mic si l-am lipit de primul (de cel pe care l-am imbracat in hartie neagra). In partea de sus a ramei sa nu lipiti (pe acolo o sa bagati poza).

Pasul 3: Decorarea ramei foto

Rama foto handmade - Decorarea ramei foto Rama foto handmade - Decorarea ramei foto

Pentru decorarea ramei eu am realizat o floare din hartie, realizarea acestei flori o gasiti in tutorialul `Decoratiune din polistiren cu flori`. Asa ca cu putina imaginatie si materiale putine mi-am realizat propria rama foto.


Cuvinte cheie: handmade carton


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Adaugă acum pe Descurcăreşte!