Globulete din hartie

In tutorialul se astazi am sa va arat cum va puteti puteti realiza singuri acasa din hartie colorata/alba o decoratiune care are mai multe intrebuintari.

Avem nevoie de urmatoarele materiale:

  • coli de hartie colorata/alba
  • foarfeca
  • banda adeziva transparenta
  • creion
  • ac de cusut
  • ata

Pasul 1: Realizarea cercurilor

Globulete din hartie - Realizarea cercurilor Globulete din hartie - Realizarea cercurilor Globulete din hartie - Realizarea cercurilor

Cu ajutorul compasului sau a unei forme perfect rotunde realizati cam 8-10 cerculete din hartie. Dupa aceea dati-le mijlocul la cerculete si pe una din laturi taiati.

Pasul 2: Obtinerea formeler conice

Globulete din hartie - Obtinerea formeler conice

Dupa ce am realizat pasul anterior, din laturile cerculetului (de la aceea taietura) le pliem spre interiorul luiformand astfel doua forme conice pe care le lipim cu putina banda adeziva.

Pasul 3: Creerea formei de globulet

Globulete din hartie - Creerea formei de globulet Globulete din hartie - Creerea formei de globulet

Dupa ce am terminat de realizat toate cerculetele, cu un ac cu ata (de ce culoare doriti sa fie ata) le asezati una in spatele alteia si le prindeti cu ajutorul acului cu ata. Eu am realizat un sirag din 8 forme. Apoi trageti de ambele capete astfel realizandu-se o forma rounda. Capetele atei le legati.

Pasul 4: Rezultatul final

Globulete din hartie - Rezultatul final Globulete din hartie - Rezultatul final

Eu am realizat 3 globulete, pe care le-am daruit unei prietene care le-a pus sus la acel suport de jucarii pentru copil.


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Împărtăşeşte acum cu ceilalţi!