Floare handmade multifunctionala

Va arat un altfel de floare handmade pe care o puteti folosi ca accesoriu in mai multe feluri.<br />E nevoie de urmatoarele materiale:<br />material de ce culoare doriti<br />compas<br />lipici<br />o margeluta pentru decorare

Pasul 1: Realizarea cercurilor

Floare handmade multifunctionala - Realizarea cercurilor

Dintr-o bucata de material trasati cu compasul 10 cercuri cu raza de 4 cm si inca 10 cerculete mai mici cu raza de 3 cm, pe care mai apoi le decupati.

Pasul 2: Inceperea petalelor 1

Floare handmade multifunctionala - Inceperea petalelor 1 Floare handmade multifunctionala - Inceperea petalelor 1

Atat cercurile mari cat si cele mici le pliati in doua, apoi le mai indoiti odata si inca odata rezultand un triunghi mic.

Pasul 3: Inceperea petalelor 2

Floare handmade multifunctionala - Inceperea petalelor 2 Floare handmade multifunctionala - Inceperea petalelor 2

Dupa ce va iesit acel triunghi mic, dintr-un capat in altul al triunghiului taiati pe semicerc, astfel va iesi forma de petala a florii. La fel prcedati si cu petalele de dimensiuni mici. In total veti avea 10 petale mari si 10 petale mici.

Pasul 4: Pregatirea petalelor

Floare handmade multifunctionala - Pregatirea petalelor Floare handmade multifunctionala - Pregatirea petalelor Floare handmade multifunctionala - Pregatirea petalelor

Dupa ce le-ti dat forma de flori, le pliati in doua, apoi le mai pliati odata si inca o data (in total de trei ori) iar formele care au rezultat le lipiti la baza si le lasati sa se usuce putin.

Pasul 5: Inceperea florii

Floare handmade multifunctionala - Inceperea florii Floare handmade multifunctionala - Inceperea florii

Pe o bucatica de carton trasati un cerc cu compasul de raza de 3 cm pe care apoi il decupati. Pe acest cerc aplicati lipici si incepeti sa lipiti petalele mari deja uscate una langa alta, cu varful spre centrul cercului. La fel cum ati procedat cu petalele mari aplicati-le si pe acelea mici peste ele. In mijlocul florii lipiti o margeluta. 

Pasul 6: Rezultatul final

Floare handmade multifunctionala - Rezultatul final

A rezultat o floare frumoasa, pe care o puteti accesoriza la orice doriti (ca brosa, la bentita pentru par, etc). Eu am folosit-o la un lantisor.


Cuvinte cheie: decorativ material


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Adaugă proiectul tău acum!