Decoratiune pentru infrumusetarea camerei

Am hotarat sa imi fac singura o decoratiune pentru a-mi infrumuseta una din camere. Asa ca din niste coli de hartie alba A4 si o coala de hartie colorata am facut un fel de floare, pe care am pus-o pe unul din peretii camerei.

E nevoie de urmatoarele materiale:

  • coli de hartie alba A4
  • lipici
  • 1 coala de hartie colorata
  • compas (sau o forma rotunda)
  • o margeluta pentru decor

Pasul 1: Realizarea cornetelor

Decoratiune pentru infrumusetarea camerei - Realizarea cornetelor Decoratiune pentru infrumusetarea camerei - Realizarea cornetelor Decoratiune pentru infrumusetarea camerei - Realizarea cornetelor

Pentru inceput cu ajutorul unei forme rotunde potrivite (eu am folosit un capacel de la un borcan mai mic) am facut cam 23 de cercuri (care sunt un pic mai mari), iar cu o forma mai micuta am mai facut si tot cam 23 de cerculete mai mici. Am pliat marginile cercurilor (si pe cele mai mari si cele mici), am pus putin lipici pe o margine si am lipit una peste alta rezultand cornet (dar sa nu aiba varful prea ascutit).

Pasul 2: Lipirea cornetelor

Decoratiune pentru infrumusetarea camerei - Lipirea cornetelor Decoratiune pentru infrumusetarea camerei - Lipirea cornetelor Decoratiune pentru infrumusetarea camerei - Lipirea cornetelor

Dupa ce am facut cornetele mari si mici, dintr-o bucatica de carton am facut o forma rotunda mai mare, pe care am inceput sa lipesc cornetele mari. Apoi deasupra celor mari am inceput sa le lipesc pe cele mici.

Pasul 3: Creearea florii roz

Decoratiune pentru infrumusetarea camerei - Creearea florii roz

Pasii prin care am realizat floarea cea roz pe care am lipit-o in mijlocul decoratiunii ii gasiti in tutorialul `Obiect decorativ pentru infrumusetarea bucatariei`.

Pasul 4: Realizarea fluturilor

Decoratiune pentru infrumusetarea camerei - Realizarea fluturilor

Dupa ce am lipit floarea roz in mijlocul decoratiunii cu ajutorul unui sablon in forma de fluture pe care l-am gasit pe net, am facut din hartie colorata doi fluturi pe care i-am lipit de cornetele decoratiunii.

Pasul 5: Floarea realizata

Decoratiune pentru infrumusetarea camerei - Floarea realizata

Pot spune ca am realizat o decoratiune frumoasa cu materiale putine, care imi infrumuseteaza camera.


Cuvinte cheie: hartie decoratiune lipci


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Adaugă proiectul tău acum!