Decoratiune din polistiren cu flori

In tutorialul de astazi am sa va prezint cum puteti face o decoratiune frumoasa din polistiren, pe care am imbracat-o in flori din hartie.

Avem nevoie de urmatoarele materiale:

  • o bila de polistiren (se gasesc in comert)
  • bolduri
  • hartie colorata
  • lipici
  • foarfeca
  • rigla
  • creion

Pasul 1: Realizarea petalelor 1

Decoratiune din polistiren cu flori - Realizarea petalelor 1 Decoratiune din polistiren cu flori - Realizarea petalelor 1 Decoratiune din polistiren cu flori - Realizarea petalelor 1

Decupati din hartie colorata 3 patratele cu laturile de 6 cm, pe care mai apoi le pliati in doua si iarasi in doua. Indoiti acele patratele mici, din care vor rezulta forme de triunghiuri.

Pasul 2: Realizarea petalelor 2

Decoratiune din polistiren cu flori - Realizarea petalelor 2 Decoratiune din polistiren cu flori - Realizarea petalelor 2 Decoratiune din polistiren cu flori - Realizarea petalelor 2

Indoiti acele forme de triunghiuri inca o data si taiati-le varfuletele. Cu ajutorul unui creion trasati pe acele bucatele de hartie niste desene semirotunde.

Pasul 3: Realizarea florii

Decoratiune din polistiren cu flori - Realizarea florii Decoratiune din polistiren cu flori - Realizarea florii Decoratiune din polistiren cu flori - Realizarea florii

Dupa aceea taiati dupa conturul creionului. Le desfaceti cu grija si apoi puneti cele 3 petale rezultate una peste alta lipindu-le intre ele. Astfel a rezultat o floare. 

Pasul 4: Decorarea bilei de polistiren

Decoratiune din polistiren cu flori - Decorarea bilei de polistiren

Dupa ce ati realizat mai multe flori, cu ajutorul boldurilor le fixati in bila de polistiren.

Pasul 5: Rezultatul final

Decoratiune din polistiren cu flori - Rezultatul final Decoratiune din polistiren cu flori - Rezultatul final

Cu materiale putine, rabdare, imaginatie, ne putem realiza singuri obiecte decorative care sa ne infrumuseteze locuinta.


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Adaugă acum pe Descurcăreşte!