Decoratiune de Craciun

In tutorialul de astazi am sa va arat cum sa va realizati singuri decoratiuni de Craciun.
E nevoie de urmatoarele materiale:
hartie colorata
lipici
foarfeca
creion
rigla

Pasul 1: Materiale utilizate

Decoratiune de Craciun - Materiale utilizate

Pentru aceste proiect am folosit o coala de hartie alba, doua coli de hartie rosie, o coala de hartie verde, lipici, rigla, foarfeca, creion.

Pasul 2: Realizarea patratelor

Decoratiune de Craciun - Realizarea patratelor

Am inceput prin a realiza 8 patrate mai mari cu dimensiunea de 8 cm si inca 8 patrate mai micute cu dimensiunea de 6 cm.

Pasul 3: Creearea petalelor

Decoratiune de Craciun - Creearea petalelor

Dupa aceea am inceput sa realizez din patrate, atat cele mari cat si cele mici niste petale de flori (pasii pentru realizarea petalelor ii gasiti in tutorialul "Ce poti realiza din polistiren"). La final vor arata ca in imaginea de mai jos.

Pasul 4: Realizarea cercului

Decoratiune de Craciun - Realizarea cercului

Dupa ce am realizat petalele, cu ajutorul unui compas sau a unei forme rotunde, care sa aiba o dimensiune un pic mai mare, trasati un cerc pe care mai apoi il decupati.

Pasul 5: Realizarea bazei

Decoratiune de Craciun - Realizarea bazei Decoratiune de Craciun - Realizarea bazei Decoratiune de Craciun - Realizarea bazei Decoratiune de Craciun - Realizarea bazei Decoratiune de Craciun - Realizarea bazei

Pliati cercul in doua, apoi iarasi in doua iar la ultima pliere va rezulta o forma de con, pe care mai apoi am trasat cu creionul niste linii in marginea de sus a conului si apoi am taiat.

Pasul 6: Lipirea petalelor rosii

Decoratiune de Craciun - Lipirea petalelor rosii Decoratiune de Craciun - Lipirea petalelor rosii Decoratiune de Craciun - Lipirea petalelor rosii Decoratiune de Craciun - Lipirea petalelor rosii Decoratiune de Craciun - Lipirea petalelor rosii Decoratiune de Craciun - Lipirea petalelor rosii

Dupa ce ati decupat desfaceti forma rezultata si puneti putin lipici pe una din liniile din interiorul florii, iar apoi lipiti o petala rosie. Continuati asa pana lipiti toate petalele rosii exact ca in imaginile de mai jos.

Pasul 7: Lipirea petalelor albe

Decoratiune de Craciun - Lipirea petalelor albe Decoratiune de Craciun - Lipirea petalelor albe Decoratiune de Craciun - Lipirea petalelor albe

Dupa ce am lipit petalele rosii, am aplicat putin lipici pe mijlocul varfurilor celor rosii si le-am aplicat pe cele albe in spatiul dintre cele rosii.

Pasul 8: Rezultatul final

Decoratiune de Craciun - Rezultatul final Decoratiune de Craciun - Rezultatul final

Cu niste hartie colorata si imaginatie am reusit sa realizez o decoratiune de Craciun care cu siguranta imi va infrumuseta casa de sarbatori.


Cuvinte cheie: lipici rigla hartie colorata


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email