Impaturirea servetelelor

Daca tot am inceput sa ne pregatim de decoratiunile de Pasti, trebuie sa avem in vedere pregatirea si aranjarea mesei. Asa ca in tutorialul de astazi am sa va arat cum sa impaturiti un servetel, realizand astfel un model decorativ din servetel pentru ornarea unei farfurii.

E nevoie de urmatoarele materiale:

  • 1 servetel 
  • putin lipici

Pasul 1: Cum sa impaturim servetelul

Impaturirea servetelelor - Cum sa impaturim servetelul Impaturirea servetelelor - Cum sa impaturim servetelul Impaturirea servetelelor - Cum sa impaturim servetelul

Pentru realizarea acestui model decorativ e nevoie de un servetel de masa pe care il desfacem si apoi il pliem (rezultand o forma de triunghi).

Pasul 2: Plierea servetelului

Impaturirea servetelelor - Plierea servetelului Impaturirea servetelelor - Plierea servetelului Impaturirea servetelelor - Plierea servetelului Impaturirea servetelelor - Plierea servetelului

Apoi incepeti si pliati-l de la baza sa ca atunci cand realizati un evantai. Pliati-l pana ajungeti in varf, apoi aplicati putin lipici intre laturile mai mari ca sa fiti siguri ca nu se desface.

Pasul 3: Servetelul decorativ pentru infrumusetarea farfuriei

Impaturirea servetelelor - Servetelul decorativ pentru infrumusetarea farfuriei

Astfel ati realizat un model de impaturire a servetelului care cu siguranta va infrumuseta aranjarea mesei. Puteti realiza acest model din orice culoare e servetelul sau in ton cu fata de masa.


Cuvinte cheie: servetele


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email