Cum sa cureti obiectele de cupru

In tutorialul de astazi am sa va arat o metoda simpla si ecologica de a curata obiectele de cupru pe care le aveti prin gospodarie.

Avem nevoie de:

  • sare
  • otet
  • un obiect din cupru

Pasul 1: Materiale necesare

Cum sa cureti obiectele de cupru - Materiale necesare

Pentru acest proiect am folosit sare, otet si un obiect din cupru.

Pasul 2: Realizarea solutiei

Cum sa cureti obiectele de cupru - Realizarea solutiei Cum sa cureti obiectele de cupru - Realizarea solutiei Cum sa cureti obiectele de cupru - Realizarea solutiei

Puneti otet intr-un pahar, bol, sare si amestecati bine pana se dizolva toata sarea. 

Pasul 3: Testarea solutiei

Cum sa cureti obiectele de cupru - Testarea solutiei Cum sa cureti obiectele de cupru - Testarea solutiei

Pentru a va arata ca functioneaza eu am indrodus in solutie doar o mica parte a obiectului de cupru (in acest caz o moneda).

Pasul 4: Rezultatul final

Cum sa cureti obiectele de cupru - Rezultatul final Cum sa cureti obiectele de cupru - Rezultatul final Cum sa cureti obiectele de cupru - Rezultatul final Cum sa cureti obiectele de cupru - Rezultatul final

Puteti curata toate obiectele de cupru pe care le aveti prin casa cu aceasta solutie. Ce mai bun rezultat e acesta: puneti sare direct pe suprafata pe care doriti sa o curatati si apoi putina solutie. Frecati bine si rezultatul va fi pe masura.

Pasul 5: Copyright

Tutorialul in original a fost scris in engleza de Ludvic si este disponibil la adresa: http://www.instructables.com/id/How-to-Clean-Copper-From-Tarnish/. Multumim pentru permisiune Ludvic.


Cuvinte cheie: sare otet cupru curatat metal


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email