
Cautand printre retetele mamei am gasit o reteta faina de rulada de pui cu kaizer, carnati afumari si cascaval. A fost prima oara cand am incercat si pot spune ca sunt mandra de ceea ce a iesit, dovada fiind ca a disparut destul de repede din farfuriile prietenilor mei.
Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui
- kaizer
- 2 carnati afumati subtiri
- cascaval
- condimente
- sare
- piper
Pasul 1: Ingrediente

Pentru aceasta reteta am folosit 2 piepti de pui potriviti ca marime, cascaval, 2 carnaciori afumati subtiri, kaizer, delikat, sare, piper, busuioc.
Pasul 2: Condimentarea pieptilor

Am curatat cei doi piepti de pui, i-am dezosat, spalat apoi i-am sters de surplusul de apa. L-am pus pe primul pe tocator si l-am batut putin cu ciocanul de carne, apoi l-am condimentat cu delikat, piper, putin busuioc uscat (la fel am procedat si cu cel de-al doilea).
Pasul 3: Umplerea pieptilor



Am adaugat apoi cascaval ras, feliute de kaizer si un carnacior pe care eu l-am taiat in doua. La fel am procedat si cu celalalt piept de pui.
Pasul 4: Rularea

I-am rulat cu grija pe amandoi si i-am legat cu ata. Am batut un ou, i-am uns apoi am presarat niste seminte de susan peste ei. Am facut o supa de pui din doua cuburi cu gust de gaina pe care am fiert-o apoi am pus-o in tava cu rulourile si am mai adaugat si putin vin rosu. Am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor rulourile.
Pasul 5: Produsul final


Intre timp am scos folia de aluminiu si am lasat rulourile sa se rumeneasca bine. Am taiat si am servit alaturi de garnitura de cartofi natur. Cum spuneam a disparut repede din farfurie asa ca nu am putut decat sa ma bucur ca reteta a fost o reusita. Pofta buna!