
Avand avantajul unei gradini m-am hotarat sa pun si niste hrean proaspat scos din pamant pentru iarna.<br />E nevoie de urmatoarele ingredientele:<br />hrean <br />otet<br />sare
Pasul 1: Curatarea hreanului

Dupa ce am scos hreanul din pamant cu ajutorul unui harlet am inceput sa il curat si sa il spal bine in mai multe ape.
Pasul 2: Pregatirea hreanului



Apoi am inceput sa rad hreanul pe razatoarea fina. Dupa ce am terminat de ras tot hreanul l-am asezat in borcane de dimensiuni mai mici presandu-l bine cu ajutorul unei linguri. Am pus apoi deasupra fiecarui borcanel o lingurita de sare rasa, apoi am turnat otet pana s-a imbibat tot hreanul, dar nu in exces.
Pasul 3: Preparatul final

Dupa ce am pus otet in toate borcanele le-am pus capacele. Hreanul merge foarte bine si cu sfecla rosie. Spor la treaba.