
Pentru ca a inceput sezonul de vara, in tutorialul de astazi am sa va arat o reteta simpla de prajitura simpla cu cirese.<br />E nevoie de urmatoarele ingrediente:<br />2 cani jumatate cu lapte<br />1/2 cana de ulei<br />1 cana cu zahar<br />3oua<br />3 cani faina<br />esente de rom, vanilie<br />200g de cirese<br />1 plic praf de copt<br />un praf de sare
Pasul 1: Ingredientele folosite

Pentru aceasta reteta care e simplu de realizat, am folosit faina, zahar, 3 oua, lapte, esente, praf de copt si binenteles vedetele sezonului ciresele, pe care le-am curatat de codite si samburi, apoi le-am spalat.
Pasul 2: Mixarea ingredientelor


Intr-un bol am pus cele 3 oua intregi impreuna cu o cana de zahar, esenta de vanile si un praf de sare, mixandu-le pana si-au dublat volumul. Dupa aceea am adaugat o jumatate de cana de ulei si cele 2 cani cu lapte continuund sa mixez bine.
Pasul 3: Adaugarea fainii

Dupa ce am realizat pasul anterior am adaugat pe rand cele 3 cani cu faina impreuna cu praful de copt, mixand incontinuare si avand grija sa nu se faca cocoloase.
Pasul 4: Adaugarea cireselor in compozitie


Ciresele dupa ce au fost curatate de codite, samburi si spalate, eu le-am dat prin putina faina si apoi le-am pus in compozitia de prajitura, care era deja in tava care a fost tapetata cu margarina si faina. Am pus tava in cuptorul preincalzit in prealabil la etajul doi, la o temperatura potrivita pentru 45 de minute (eu am lasat-o un pic mai mult ca sa nu iasa cruda din cauza sucului pe care il lasa ciresele).
Pasul 5: Produsul final


Am scos tava din cuptor si am lasat-o la racit. Am pudrat-o cu zahar pudra, am feliat si binenteles servit. Pofta buna va doresc.