
Aceasta e o reteta de placinta, care e foarte delicioasa si simplu de realizat.
E nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 1 kg de carne tocata de porc
- 1 pacht de foi de placinta
- 4 oua
- 2 cepe
- 1 plic condimente carne toacata
- 1 cutie cu ciuperci
- 1 cutie de rosii tocate
- cimbru
- sare
- piper
- 1 legatura de marar
Pasul 1: Ingrediente folosite

Eu am folosit ingredientele din poza de mai jos.
Pasul 2: Calirea cepei


Am curatat ceapa am, spalat-o si am taiat-o marunt, apoi am pus-o la calit in cateva linguri de ulei.
Pasul 3: Pregatirea carnii tocate


Dupa ce s-a calit ceapa am scos-o si am pus-o separat intr-un castron, apoi am adaugat carnea tocata, in uleiul ramas de la ceapa (daca nu e suficient ulei puteti sa mai adugati putin). Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea am adaugat si ceapa pe care am calit-o inainte si am amestecat bine.
Pasul 4: Adaugarea ingredientelor




Dupa ce am adaugat peste carne ceapa, am pus si cutia de ciuperci (care erau gata tocate si pe care le-am spalat in prealabil) si am continuat sa amestec. Apoi am pus si rosiile tocate, cimbru, sare, condimentul pentru carne tocata si mararul pe care l-am spalat si tocat marunt.
Pasul 5: Pregatirea oualelor



Intre timp am batut cele patru oua, pe care mai apoi le-am adaugat mai apoi in compozitia de carne pe care am lasat-o putin sa se raceasca.
Pasul 6: Punerea compozitiei in tava



Am tapetat o tava cu ulei si faina am pus cam patru foi de placinta, apoi compozitia de carne si deasupra compozitiei inca patru foi de placinta pe care le-am intepat cu furculita din loc in loc si am uns foile cu un ou batut bine. Am dat-o la cuptorul preincalzit la etajul doi pentru 35-45 de minute la foc potrivit.
Pasul 7: Preparatul final


Daca in momentul in care o scoateti, vedeti ca are mai multa grasime de jur imprejur, inclinati putin tava si aruncati in chiuveta surplusul de grasime. Se poate servi si calda cu muraturi sau rece. Pofta buna!