
In tutorialul de astazi am sa va prezint o reteta de pandispan cu crema.
E nevoie de:
- 9 oua
- zahar
- praf de copt
- 1 plic de crema
- 250 ml de lapte
- 1 tableta de ciocolata
- faina
Pasul 1: Ingrediente

Pentru realizarea acestui tutorial am folosit un plic de crema din comert, 9 oua, 250 ml de lapte, zahar pudra, 1 pliculet de zahar vanilat, esenta de rom.
Pasul 2: Pregatirea albusurilor


Am separat albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu mixerul, adaugand treptat si zaharul pudra (eu la 9 oua am pus 9 linguri de zahar). Continuam sa batem albusurile pana devin tari. Separat eu am batut si galbenusurile.
Pasul 3: Adaugarea galbenusurilor si a fainii

Amestecam apoi galbenusurile cu albusurile batute cu ajutorul unei linguri de lemn. Adaugam apoi faina, praful de copt, (noua linguri de faina) si amestecam usor de jos in sus tot cu o lingura de lemn.
Pasul 4: Coacerea

Punem compozitia intr-o forma de tort (eu asa ma vrut) pe care am tapetat-o cu hartie de copt. Am pus compozitia la copt pentru circa 40 de minute la foc potrivit.
Pasul 5: Pregatirea cremei



Cat e la copt pandispanul, pregatiti crema: 250 ml de lapte rece si turnati praful de crema si amestecati cu mixerul.
Pasul 6: Umplerea cu crema



Dupa ce pandispanul s-a copt il scoateti si lasati sa se raceasca inainte de a-l taia si a pune crema in el. Dupa ce s-a racit in taiati in doua. Puneti crema, decorati cu zahar vanilat sau ciocolata rasa deasupra.
Pasul 7: Produsul final


Si uite asa am facut o reteta simpla si delicioasa de pandispan umplut. Pofta buna!