
Ce poate fi mai bun decat o paine de casa proaspat scoasa din cuptor? In tutorialul de astazi am sa va arat o reteta de paine, facuta din faina neagra cu seminte de susan.
Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- faina neagra de grau
- sare
- ulei de masline
- 1 ou
- drojdie
Pasul 1: Ingrediente necesare

Eu am cumparat din magazin faina care are in compozitie si seminte de susan, am mai adaugat sare, drojdie, 1 ou si ulei de masline.
Pasul 2: Preagatirea ingredientelor


Am pus jumatate de kg de faina intr-un castron, am adaugat si oul, un varf de sare, ulei de masline si drojdia. Am inceput sa amestec adaugand din cand in cand ulei de masline si apa calduta. Am continuat sa amestec pana aluatul a inceput sa nu mi se mai lipeasca de maini. L-am pus la crescut la loc caldut si acoperit cu un prosop.
Pasul 3: Punerea aluatului in tava

Dupa ce aluatul a crescut am format din el un sul pe care l-am impletit mai apoi si l-am pus in tava pe care am uns-o cu ulei si tapetat-o cu faina. Am dat la cuptorul preincalzit pentru circa 40 de minute la foc potrivit.
Pasul 4: Preparatul final


Am intors tava din cand in cand si cand a fost gata am scos-o din cuptor si am lasat-o la racit acoperita cu un prosop.