Paine Aperitiv

Ce face proiectul...Intotdeuna caut sa fac baietilor mei ceva nou la micul dejun pentru a fi atrasi de ce vad in farfurie inca de la prima ora. Am intalnit o poza ce prezenta ceva asemanator cu ce mi-a iesit mie si cum mi s-a parut interesant modul de abordare a ingredientelor, de altfel comune dar combinate inedit, am pus in practica ce am vazut acolo, bineinteles cu ce aveam disponibil prin frigider la mine!

  • o franzela
  • 100 gr salam picant
  • 100 gr muschiulet de porc afumat
  • 2 cepe mic rosii
  • cateva cherry
  • 100 gr branza de vaca
  • 3 catei de usturoi
  • si cateva frunze de bucuioc proaspat
  • putin piper si ulei

Pasul 1: Ansamblare

Aceasta paine aperitiv e usor de ansamblat pentru a fi servita rapid la final. Pe o folie de aluminiu intr-o tava,  punem painea taiata si incepem sa o impodobim cu cele pregatite. Am tocat ceapa si busuiocul si usturoiul si le-am amestecat, painea taiata de-a lungul si de-a latul ei in felii potrivit de groase (o puteti taia dupa cum va pofteste inima in acel moment) . La baza am pus amestecul de ceapa cu busuioc si usturoi, urmat de muschiuletul de porc, salamul picant, feliile de branza, feliile de rosii cherry, am stropit cu putin ulei painea la final si am rasnit putin mix de piper.Toata aceasta frumusete am lasat-o pentru 15 minute in cuptorul incins la 18o grade celsius.


Despre autor

Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Împărtăşeşte acum cu ceilalţi!