
In acest tutorial am sa va prezint o reteta de fursecuri cu stafide simpla si usor de pregatit.
Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 4 oua
- 250 gr. de unt
- 250 gr.de zahar pudra
- 250 de gr. de faina
- stafide
- 1 esenta de rom
Pasul 1: Ingrediente folosite

Pentru aceasta reteta am folosit ingredientele din imaginea de mai jos.
Pasul 2: Mixarea untului cu zaharul pudra


Am inceput prin a mixa untul cu zaharul pudra, pana s-a facut ca o crema.
Pasul 3: Adaugarea oualelor


Apoi am inceput sa adaug pe rand cele patru oua si am continuat sa mixez compozitia.
Pasul 4: Adaugarea fainii


Apoi am adaugat faina (250 de grame), putin cate putin pana am incorporat-o bine in compozitie.
Pasul 5: Adaugarea stafidelor



Dupa ce am adaugat si faina, am pus si stafidele (eu am pus cam 150 de grame de stafide) pe care inainte le-am tinut putin in apa fiarta, apoi le-am scos si le-am stropit cu putina esenta de rom.
Pasul 6: Coacerea

Am tapetat tava cu hartie de copt si am pus cu lingurita gramajoare mici din compozitie la o distanta intre ele. Se pun la cuptor pentru circa 5-7 minute (depinde de cuptor).
Pasul 7: Produsul final


Sunt bune atat calde cat si reci si pot fi servite dimineata la cafeluta. Asta daca rezista pana dimineata. Spor la treaba.