
Icrele pe care le-am pregatit sunt la cutie, dar dupa parerea mea sunt ok si acestea (bine nu se compara cu cele proaspete).
Avem nevoie de:
- o cutie cu icre
- o lamaie
- sare
- paine
- ceapa
Pasul 1: Ingrediente

Am cumparat o cutiuta de icre, cam 4 felii de paine fara coaja, doar miezul, putina sare, 1 ceapa, ulei.
Pasul 2: Prepararea icrelor 1



E destul de simplu prepararea lor: puneti cantitatea de icre din cutiuta intr-un bol cu peretii mai inalti, adaugati putin ulei si incepeti sa mixati la putere mai mica cu mixerul pana incep sa se lege. Dupa cam circa 5 minute adaugati inca putin ulei si continuati sa amestecati. In acelas timp puneti si painea care a fost inmuiata si stoarsa, continuand sa mixati, punand in continuare si ulei.
Pasul 3: Prepararea icrelor 2


Cand incep sa isi mareasca volumul adaugati si zeama de lamaie (dupa gust) si ceapa tocata foarte fin, continuand sa mixati.
Pasul 4: Preparatul final

Aveti grija sa mixati intr-o singura directie, la inceput mixati la o putere mai mare, iar uleiul il adaugati treptat nu tot odata. Se servesc dupa pofta inimii.