Povestea noastră

Totul a început într-o după-amiază când .. ne-am hotărât sa ne mutăm la ţară. Ne gândeam ce frumos va fi in mijlocul naturii.. să avem o căsută cu linişte, grădina noastră şi copaci cu păsărele. Dar ca să ai un loc frumos la ţară sunt şi multe de facut iar pentru doi oameni crescuti la oraş cum suntem noi, multe sunt încă necunoscute. Dar cu voinţă credem ca totul se poate face, experimentând şi învăţând de la cei care le stiu deja.

Şi astfel ne-am dat seama cât de utilă ar fi o comunitate în care să poţi să împărtăşesti lucrurile pe care ştii bine cum să le faci şi să înveţi de la ceilalti lucrurile utile care îţi sunt încă necunoscute. Un loc în care să înveţi să fii descurcăret şi să meştereşti. Mai pe scurt să descurcăreşti :)

 

Echipa

Adina Trîmbițaș

Am 25 de ani şi sunt din Braşov. Pentru că îmi plac lucrurile logice mi-am ales meseria de programator, dar în acelaşi timp sunt o fire creativă şi atrasă de frumos. Aşa că în timpul liber confecţionez uneori mici decoraţiuni şi podoabe din lemn, fimo sau lut.
Sorin Trîmbițaș

Sorin Trîmbițaș

Sunt de profesie programator pentru că îmi place magia ce transformă câteva linii de cod în ceva util. Ce îmi place să fac în afară de asta? Hmm .. prea multe lucruri .. baschet, electronică, ieșitul cu detectorul de metale, colecționatul de monede și alte lucruri vechi, istoria, mitologia, să văd o floare ...
Membru nou

Tu?

Ai vrea să te alături echipei noastre?
Trimite-ne un e-mail în care să ne spui câteva lucruri despre tine și cum poți să ne ajuți.