Suport pentru lumanare cu ocazia Sf. Valentin

Cum bine stim se apropie cu pasi repezi Sf. Valentin. Cu un pic de efort si putina imaginatie puteti face o decoratiune simpla si plina de romantism care va infrumuseta atmosfera din seara de Sf. Valentin (si nu numai).

Avem nevoie de urmatoarele materiale:

  • 2 coli de hartie alba sau colorata
  • lipici
  • foarfeca
  • creion
  • 1 pahar cu picior
  • diverse decoratiuni
  • 1 candeluta mica

Pasul 1: Inceperea decoratunii pentru pahar

Suport pentru lumanare cu ocazia Sf. Valentin - Inceperea decoratunii pentru pahar Suport pentru lumanare cu ocazia Sf. Valentin - Inceperea decoratunii pentru pahar

Luati o coala de hartie alba sau colorata si rulati-o dupa forma paharului. Cand coala de hartie (A4), ajunge sa se suprapuna taiati acel surplus care ramane si lipiti cu lipici sau banda adeziva transparenta. Va rezulta un cilindru dupa forma paharului.

Pasul 2: Decorarea formei pentru pahar

Suport pentru lumanare cu ocazia Sf. Valentin - Decorarea formei pentru pahar

Cu acel cilindru care a iesit dupa forma paharului, imbracati paharul dar nu de tot. Trebuie sa se vada si din piciorul paharului.

Pasul 3: Finalizarea decoratiunii

Suport pentru lumanare cu ocazia Sf. Valentin - Finalizarea decoratiunii Suport pentru lumanare cu ocazia Sf. Valentin - Finalizarea decoratiunii

Puteti decora imbracamintea paharului dupa bunul plac. Eu le-am decorat (pentru ca am facut 2) cu inimioare, flori decorative pe care le puteti realiza dumneavoastra sau le puteti cumpara de la magazinele de handmade. In interiorul paharului puneti o candeluta mica. Vor arata ca in poze cand aprindeti candeluta.


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Împărtăşeşte acum cu ceilalţi!