Suport handmade pentru bratari

Aveti prea multe bratari si nu aveti unde sa le puneti? Ei bine in tutorialul de astazi am sa va arat cum sa va realizati un suport pentru bratari.

E nevoie de urmatoarele materiale:

  • 3 suluri de carton ramase de la folia de aluminiu
  • foarfeca
  • lipici
  • cuter
  • hartie colorata si alba
  • 1 bucata de carton

Pasul 1: Materiale folosite

Suport handmade pentru bratari - Materiale folosite

Pentru confectionarea suportului am folosit 3 suluri de carton care mi-au ramas de la folia de aluminiu sau de la folia de alimente, un lipici mai puternic, foarfeca, cutit pentru a taia sulurile, o bucata de carton mica pe care am luat-o de la o cutie de carton. Din pacate poza cu materialele nu a iesit asa ca ma folosit o alta poza ca sa va faceti o idee.

Pasul 2: Realizarea primului suport

Suport handmade pentru bratari - Realizarea primului suport Suport handmade pentru bratari - Realizarea primului suport Suport handmade pentru bratari - Realizarea primului suport Suport handmade pentru bratari - Realizarea primului suport

Pentru inceput am luat unul din sulurile mari si l-am dat deoparte. Al doilea sul l-am masurat cu rigla si apoi am dat semn unde se afla mijlocul lui. Apoi din acel semn am masurat si intr-o parte si alta a sulului 9 cm si am taiat cu ajutorul unui cuter. Dupa ce am taiat am dat la deoparte bucatile mici (capetele) si am pastrat bucata mai mare din sul, la care i-am finisat capetele cu ajutorul unui foarfec.

Pasul 3: Al doilea suport

Suport handmade pentru bratari - Al doilea suport Suport handmade pentru bratari - Al doilea suport Suport handmade pentru bratari - Al doilea suport Suport handmade pentru bratari - Al doilea suport Suport handmade pentru bratari - Al doilea suport Suport handmade pentru bratari - Al doilea suport

Cam asa arata primul suport care insa nu e gata (eu l-am lipit putin ca sa va arat despre ce e vorba). Al doilea suport care e mai mic e format unul din capetele care a ramas din primul (in poza a doua se vad capetele). Luati unul din capete si mai taiati din el pana il faceti potrivit de mic, pe care tot asa eu l-am lipit de forma. Din al treilea sul care va ramas tot asa taiati o marime potrivita (poate vreti ca sulul de sus sa fie mai lung), pentru ca acela va veni sus, lipit de cel de jos pe bucata de carton.

Pasul 4: Decorarea suportului

Suport handmade pentru bratari - Decorarea suportului Suport handmade pentru bratari - Decorarea suportului Suport handmade pentru bratari - Decorarea suportului

Bun acum ca il avem la gata e timpul sa il finisam. Incepem prin a inveli bucatica de carton pe care va sta suportul. Eu am invelit-o intr-o coala de hartie alba. Pentru decorarea suportului mare eu am invelit partea de sus in hartie de culoare neagra, iar piciorusul pe care sta in hartie alba. Am lipit mai intai baza (acel piciorus mai mic) apoi deasupra lui l-am pus pe cel mare care e invelit in hartie de culoare neagra, tot asa cu putin lipici si l-am potrivit la mijloc. La fel am procedat si cu cel mai mic.

Pasul 5: Rezultatul final

Suport handmade pentru bratari - Rezultatul final Suport handmade pentru bratari - Rezultatul final

Lasati se se usuce bine lipiciul, apoi puteti incepe sa folositi suportul pentru bratari. Eu am decorat si baza suportului cu niste petale uscate. Spor la treaba.


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email