Pusculita

Poate va intrebati de ce sa munciti pentru a realiza o pusculita cand se poate cumpara din comert gata facuta. Pentru ca intotdeauna lucrurile facute cu mana ta sunt altceva.

Avem nevoie de urmatoarele materiale:

  • 1 pet de plastic
  • foarfeca
  • banda adeziva transparenta
  • 1 coala de hartie colorata

Pasul 1: Realizarea pusculitei

Pusculita - Realizarea pusculitei

Aveti nevoie de un pet de plastic de 2 litri, pe care il taiati in doua, iar din jumatatea cu baza sa ramana baza cu 4-5 cm din peretiii petului. Dupa ce l-aati taiat uniti baza cu partea cu dop, rezultand un pet mai mic.

Pasul 2: Lipirea picioruselor la pusculita

Pusculita - Lipirea picioruselor la pusculita

Dupa ce ati realizat acel pet de plastic mai mic, in partea de sus a petului faceti o decupatura mica, pentru a putea introduce banutii. Dupa aceea imbracati de jur imprejur petul cu hartie colorata (eu am folosit doua fasii de hartie), Apoi cu ajutorul unui lipici bun lipiti 4 dopuri de plastic (de la alte peturi) care vor fi piciorusele pusculitei.

Pasul 3: Decorarea pusculitei

Pusculita - Decorarea pusculitei Pusculita - Decorarea pusculitei

Realizati tot din hartie colorata doua urechiuse pe care le lipiti pe petul de plastic lasand niste distanta intre ele, apoi cu un marker realizati doi ochisori. Faceti si un nasuc cu ajutorul unui dop, pe care desenati doua nari tot cu markerul. Astfel cu putina imaginatie ati realizat o pusculita in forma de porcusor, dintr-un banal pet de plastic.


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Adaugă proiectul tău acum!