Ornament din pet de plastic

V-am aratat in alt tutorial cum puteti realiza o candeluta decorativa dintr-un borcan, iar pentru tutorialul de astazi am sa va arat cum puteti transforma un pet de plastic intr-un ornament.
Avem nevoie de urmatoarele materiale:

  • 1 pet de plastic
  • foarfeca
  • hartie colorata
  • lipici

Pasul 1: Decuparea petului de plastic

Ornament din pet de plastic - Decuparea petului de plastic Ornament din pet de plastic - Decuparea petului de plastic

Taiem un pet de plastic pe jumatate, apoi partea cu dopul o dam deoparte, pentu ca nu avem nevoie de ea. Avem nevoie doar de partea cu baza a petului, pe care cu ajutorul unei foarfeci incepem si taiem suvite subtiri din pet, lasand cam 5-6 cm din partea de jos a petului netaiata. Dupa ce ati taiat suvitile, indoitile putin spre exterior, astfel incat sa stea putin evazate.

Pasul 2: Realizarea trandafirului

Ornament din pet de plastic - Realizarea trandafirului

Dupa ce am realizat pasul anterior, acum vom face un trandafir, care va fi folosit ca decoratiune pentru pet, dar la o dimensiune mai mare (pasii prin care puteti realiza trandafirul ii gasiti in tutorialul `Cosulet de primavara`).

Pasul 3: Produsul final

Ornament din pet de plastic - Produsul final Ornament din pet de plastic - Produsul final

Dupa ce ati facut si trandafirul, incepeti decorarea petului de plastic. Pe acele suvite subtiri eu am lipit cerculete mici din hartie colorata/alba si am mai facut niste floricele simple (dar fiecare poate face orice doreste, dupa imaginatie).
Apoi acel trandafir il puneti in mijlocul petului (pentru mai multa stabilitate puneti putin lipici in mijlocul petului). Astfel va iesit un ornament frumos dintr-un banal pet de plastic.


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Adaugă acum pe Descurcăreşte!