Inimioara Sfantul Valentine

Pentru ca in curand va fi Valentine's Day am sa va arat un mod usor de a realiza ceva frumos si simplu pentru persoana iubita cu ocazia acestei sarbatori.
Avem nevoie de urmatoarele materiale:

  • coli de hartie colorata
  • foarfeca
  • creion
  • lipici

Pasul 1: Conturarea formei de inimioara

Inimioara Sfantul Valentine - Conturarea formei de inimioara

Pe o coala de hartie cartonata desenati o inimioara de marime medie (dupa preferinta o puteti face mai mare sau mai mica). Dupa ce ati desenat inimioara, o decupati.

Pasul 2: Realizarea peretilor inimioarei

Inimioara Sfantul Valentine - Realizarea peretilor inimioarei Inimioara Sfantul Valentine - Realizarea peretilor inimioarei

Apoi dintr-o coala de hartie de culoare rosie, taiati doua benzi de hartie de 5 cm. Dupa aceea pe una din marginile benzilor de hartie decupati niste coltisoare mici, care va vor ajuta sa le lipiti mai apoi de tiparul inimioarei (aceste benzi de hartie vor fi peretii inimioarei).

Pasul 3: Conturarea inimioarei

Inimioara Sfantul Valentine - Conturarea inimioarei Inimioara Sfantul Valentine - Conturarea inimioarei

Dupa realizarea pasului anterior, luati benzile de hartie si lipiti-le de jur imprejurul tiparului de inimioara ca in poza.

Pasul 4: Realizarea trandafirilor

Inimioara Sfantul Valentine - Realizarea trandafirilor

Dupa ce ati realizat inimioara, pentru umplerea ei eu am folosit trandafiri din hartie de diferite culori (dar dupa preferinta ii puteti face doar din culoarea rosie). Pasii prin care se pot realiza trandafirii ii gasiti in tutorialul `Ornament decorativ`, doar ca pe acestia ii faceti la o dimensiune mai mica (eu pentru inimioara mea i-am facut la dimensiunea de 9 cm.) Pentru golurile care va raman intre ei puteti realiza aceiasi trandafiri dar la dimensiuni mai mici.

Pasul 5: Finalizarea inimioarei

Inimioara Sfantul Valentine - Finalizarea inimioarei Inimioara Sfantul Valentine - Finalizarea inimioarei

Deci cu putina imaginatie si rabdare puteti realiza ceva personal pentru persoanele dragi din viata dumneavoastra. Happy Valentine's Day!!!


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Împărtăşeşte acum cu ceilalţi!