Cum sa refolosesti un pahar de plastic

Recunosc ca aceasta idee nu imi apartine, pentru ca prima oara cand am vazut o idee de refolosire a unui pahar de plastic (de preferat de acela de popcorn care sunt folosite la cinema) a fost la o prietena. Si mi-am spus ca de nu as incerca sa fac si eu.

Avem nevoie de urmatoarele materiale:

  • bestisoare pentru frigarui
  • lipici
  • panglica decorativa
  • 1 pahar de plastic
  • foarfeca

Pasul 1: Materiale folosite

Cum sa refolosesti un pahar de plastic - Materiale folosite

Am cumparat un set de betisoare pentru frigarui, un lipici mai puternic, foarfeca, paharul de plastic pe care l-am pastrat cand popcornul a disparut din el, panglica decorativa. Margelutele pe care le vedeti in poza eu nu le-am mai folosit.

Pasul 2: Aplicarea betisoarelor

Cum sa refolosesti un pahar de plastic - Aplicarea betisoarelor Cum sa refolosesti un pahar de plastic - Aplicarea betisoarelor

Am inceput prin a aplica lipici pe o portiune mica de pe paharul de plastic, apoi am inceput sa pun cate un betisor de frigaruie presandu-l putin. Partea lunga din betisor care a ramas am taiat-o (eu am taiat un betisor dupa marimea paharului, apoi dupa el le-am taiat si pe celelalte, altfel cand m-am apucat sa le lipesc aveam betisoarele deja taiate).

Pasul 3: Aplicarea panglicii decorative

Cum sa refolosesti un pahar de plastic - Aplicarea panglicii decorative Cum sa refolosesti un pahar de plastic - Aplicarea panglicii decorative

Am continuat asa pana am acoperit paharul cu betisoare. L-am lasat un pic ca sa se intareasca bine lipiciul. Am aplicat apoi in partea superioara si cea de la baza panglica decorativa.

Pasul 4: Vaza pentru flori

Cum sa refolosesti un pahar de plastic - Vaza pentru flori Cum sa refolosesti un pahar de plastic - Vaza pentru flori

Si uite asa am gasit o noua intrebuintare pentru paharul de popcorn care acum e o frumoasa vaza pentru flori.


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Adaugă acum pe Descurcăreşte!