Cum sa refolosesti un borcan

In tutorialul de astazi am sa va prezint un mod de a refolosi un borcan care nu va mai este util.

E nevoie de:

  • un borcan
  • panglica decorativa
  • pietricele decorative
  • foarfeca
  • lipici

Pasul 1: Materiale necesare

Cum sa refolosesti un borcan - Materiale necesare

Eu am folosit un borcan de marime medie (dar puteti folosi borcan de orice marime aveti prin casa si binenteles nu va mai trebuie). Am folosit pentru decorarea lui panglica decorativa, pietricele decorative, putin lipici, foarfeca (toate acestea le gasiti la magazinul de accesorii handmade).

Pasul 2: Decorarea borcanului

Cum sa refolosesti un borcan - Decorarea borcanului Cum sa refolosesti un borcan - Decorarea borcanului Cum sa refolosesti un borcan - Decorarea borcanului Cum sa refolosesti un borcan - Decorarea borcanului

Am inceput sa rulez in partea de jos a borcanului panglica decorativa. Am aplicat putin lipici la capete ca sa nu cada panglica, apoi am aplicat panglica si in partea de sus a borcanului. Tot pe partea de sus a borcanului am aplicat si pietricele decorative.

Pasul 3: Produsul final

Cum sa refolosesti un borcan - Produsul final Cum sa refolosesti un borcan - Produsul final Cum sa refolosesti un borcan - Produsul final

Ca rol decorativ am adaugat si o fundita. Puteti sa il folositi ca vaza pentru flori sau pur si simplu ca obiect decorativ: puneti nisip in el iar deasupra o candeluta mica. Spor la treaba!


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Împărtăşeşte acum cu ceilalţi!