Cum sa reciclezi o cutie de metal

Pentru ca tot arunc cutiile de metal de la conserve, intr-o zi m-am gandit sa ofer o altfel de intrebuintare practica si decorativa uneia dintre ele.

Avem nevoie de urmatoarele materiale:

  • o cutie de conserva metalica
  • un ghem de rafie de culoare alba
  • banda adeziva transparenta
  • foarfeca
  • lipici
  • panglica decorativa

Pasul 1: Materiale necesare

Cum sa reciclezi o cutie de metal - Materiale necesare

Am folosit o cutie de metal de la o conserva de rosii, ghem de rafie de culoare alba ( eu il aveam in casa, dar puteti gasi in magazinele de amenajari interioare), foarfeca, lipici, banda adeziva transparenta, si panglica decorativa de culoare albastru deschis.

Pasul 2: Aplicarea snurului de rafie

Cum sa reciclezi o cutie de metal - Aplicarea snurului de rafie Cum sa reciclezi o cutie de metal - Aplicarea snurului de rafie Cum sa reciclezi o cutie de metal - Aplicarea snurului de rafie Cum sa reciclezi o cutie de metal - Aplicarea snurului de rafie

Dupa ce am curatat bine cutia, am luat capatul de la ghemul de rafie si l-am fixat bine ce cutie cu banda adeziva transparenta ca sa nu de desfaca, apoi am inceput sa infasor snurul de rafie de jur imprejurul cutiei de metal pana am ajuns la capatul de sus unde la fel l-am fixat bine cu banda adeziva transparenta.

Pasul 3: Lipirea panglicii decorative si a funditei

Cum sa reciclezi o cutie de metal - Lipirea panglicii decorative si a funditei Cum sa reciclezi o cutie de metal - Lipirea panglicii decorative si a funditei

Apoi la capatul de sus si cel de jos al cutiei am pus panglica decorativa de culoare albastra. Am aplicat putin lipici la capete ca sa se prinda bine. Apoi am facut o fundita pe care am lipit-o pe mijlocul cutiei.

Pasul 4: Produsul finit

Cum sa reciclezi o cutie de metal - Produsul finit Cum sa reciclezi o cutie de metal - Produsul finit

Si uita asa dintr-o banala cutie de metal pe care oricum o aruncam am facut o vaza draguta care imi infrumuseteaza acum masa din bucatarie.


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Adaugă acum pe Descurcăreşte!