Cum sa faci un mini aragaz din doze

In turorialul de astazi am sa va arat cum sa faceti un mini aragaz din doze de bere/suc.

Avem nevoie de :

  • 2 doze
  • alcool
  • cuter

Pasul 1: Pasul 1 - taierea

Cum sa faci un mini aragaz din doze - Pasul 1 - taierea Cum sa faci un mini aragaz din doze - Pasul 1 - taierea

In prima etapa taiati partea de jos a cutiei cu un cutit sau un cuter. Atentie ca aluminiul este foarte ascutit si va puteti taia in el.

Pasul 2: Paul 2 - asamblarea

Cum sa faci un mini aragaz din doze - Paul 2 - asamblarea Cum sa faci un mini aragaz din doze - Paul 2 - asamblarea Cum sa faci un mini aragaz din doze - Paul 2 - asamblarea

Acum nu trebuie decat sa uniti cele doua bucati taiate, punandu-le una intr-alta pentru a se forma doar o singura parte.

Pasul 3: Pasul 3 - gaurirea

Cum sa faci un mini aragaz din doze - Pasul 3 - gaurirea Cum sa faci un mini aragaz din doze - Pasul 3 - gaurirea Cum sa faci un mini aragaz din doze - Pasul 3 - gaurirea

Acum trebuie sa faceti acele gauri. Utilizati un ac mai gros pentru a putea da trei gauri in centru, apoi de jur imprejur gauri mai mici.

Pasul 4: Pasul 4 - combustibilul necesar aprinderii

Cum sa faci un mini aragaz din doze - Pasul 4 - combustibilul necesar aprinderii Cum sa faci un mini aragaz din doze - Pasul 4 - combustibilul necesar aprinderii Cum sa faci un mini aragaz din doze - Pasul 4 - combustibilul necesar aprinderii

Puneti alcool in interiorul centrului. Dupa ce sa umplut cu alcool dati foc si puneti si o moneda in aceea gaura mai mare.

Pasul 5: Pasul 5 - utilizarea

Cum sa faci un mini aragaz din doze - Pasul 5 - utilizarea Cum sa faci un mini aragaz din doze - Pasul 5 - utilizarea

Si uite asa am descoperit o idee ingenioasa de a realiza un mini aragaz. Atata doar ca aceasta flacara nu este prea fierbinte, dar atunci cand nu aveti nici o sursa de caldura este de ce nu o alternativa buna.

Pasul 6: Copyright

Tutorialul in original a fost scris in engleza de Ludvic si este disponibil la adresa: http://www.instructables.com/id/HOW-TO-MAKE-THE-ALCHOL-STOVE/.Multumim pentru permisiune Ludvic!


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email


Faci ceva interesant?

Împărtăşeşte acum cu ceilalţi!