Cum putem infrumuseta o bluza?

Toate dintre noi cred ca avem in garderoba noastra tricouri, bluzite pe care nu le mai purtam. In tutorialul de astazi am sa va arat cum puteti transforma o bluzita simpla in ceva unic si deosebit realizat de dumneavoastra.<br />Avem nevoie de urmatoarele materiale:<br />material de diferite culori<br />ata de culoarea materialului<br />1 ac pentru cusut<br />lipici�<br />compas<br />magelute pentru decorarea florilor

Pasul 1: Realizarea cercurilor pentru petale

Cum putem infrumuseta o bluza? - Realizarea cercurilor pentru petale

 Cu ajutorul unui compas trasati pe material 5 cercuri cu raza de 3, pe care mai apoi le taiati cu foarfeca.

Pasul 2: Realizarea petalelor

Cum putem infrumuseta o bluza? - Realizarea petalelor Cum putem infrumuseta o bluza? - Realizarea petalelor

Dupa ce aveti ati realizat cele 5 cercuri, le pliati in doua, apoi le mai pliati odata.

Pasul 3: Insailarea petalelor

Cum putem infrumuseta o bluza? - Insailarea petalelor Cum putem infrumuseta o bluza? - Insailarea petalelor

Dupa ce ati pliat petalele (ca in poze), cu ajutorul unui ac cu ata de aceiasi culoare cu materialul, incepeti si insailati petalele una dupa alta din aceiasi ata (nu punem ata separat pentru fiecare petala). Cand ajungem la capatul ultimei petale tragem de ata din ambele capete ale florii rezultate, astfel incat aceasta se va increti si apoi se vor uni rezultand floarea. Eu pentru bluzita mea am realizat 5 floricele.

Pasul 4: Aplicarea petalelor pe bluza

Cum putem infrumuseta o bluza? - Aplicarea petalelor pe bluza

Dupa ce ati realizat toate florile (cum am mai specificat eu am realizat 5 flori),cu ajutorul unui ac cu ata le coaseti una cate una pe bluza, (eu le-am aplicat pe marginea bluzei de sus la gat, dar fiecare poate aplica florile dupa preferinta unde doreste). Dupa ce le-ati cusut de bluza, aplicati putin lipici in mijlocul lor si puneti o margeluta (sau orice alt accesoriu doriti) si lasati sa se intareasca bine lipiciul.

Pasul 5: Produsul final

Cum putem infrumuseta o bluza? - Produsul final

Deci cu putina creativitate putem face dintr-o bluza simpla si banala pe care nu o mai purtam, ceva deosebit pe care o putem purta din nou. Mult succes.


Cuvinte cheie: ata material ac de cusut


Despre autor

Daniela
Locaţie: Galati,jud.Galati
Trimite-i un email